Početna Knjige Književnost Svjetska proza i drama pojedinačni naslovi Vrat je prava tužibaba i druga razmišljanja o ženskosti

Ephron, Nora: Vrat je prava tužibaba i druga razmišljanja o ženskosti

Autor: Ephron, Nora
Šifra: 125-23-88
Izdavač: Algoritam, Zagreb
Godina izdanja: 2006

Dimenzije: 13,00 x 19,00 cm.
Opseg: 115 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

Prvo izdanje.

Biblioteka Anima.

O knjizi:

Nora Ephron netipična je američka spisateljica - uz pisanje, bavi se filmskom režijom, produkcijom i pisanjem scenarija. Upravo njoj zahvaljujemo na filmovima koji su promijenili lice i naličje modernih romantičnih komedija - Kad je Harry sreo Sally, Imaš poruku, Romansa u Seattleu. Baš kao i u svojim filmovima, u knjigama raspravlja apsolutno o svemu - od toga koliko mrzi svoju prenatrpanu torbicu, do toga koliko vremena posvećuje nastojanjima da zaustavi vrijeme; bojeći kosu, koristeći skupe kreme protiv starenja, vježbajući.No, vrijeme neumitno teče, a pravi je dokaz tomu - izdajnički vrat koji najbrže pokazuje znakove starenja. S razoružavajućim i pitkim spisateljskim glasom te razornim smislom za humor, Nora Ephron s nama dijeli svoje životne uspone i padove u knjizi Vrat je prava tužibaba i druga razmišljanja o ženskosti. Dirljiva u svojoj iskrenosti,ovo je knjiga s mudrostima i savjetima, prepuna trenutaka u kojima ćete se neobuzdano nasmijati, ali i ozbiljno zamisliti.


Pogledajte sve od autora: Ephron, Nora
Pogledajte sve od nakladnika: Algoritam, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Književnost / Svjetska proza i drama / pojedinačni naslovi


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.