Početna Uvjeti kupnje

Uvjeti kupnje

Načini plaćanja

Antikvarijat Studio omogućuje Vam kupovinu i plaćanje odabranih knjiga u internetskoj trgovini na sljedeće načine:

Za narudžbe iz Hrvatske

1. PLAĆANJE PRILIKOM OSOBNOG PREUZIMANJA U ANTIKVARIJATU-KNJIŽARI STUDIO, MASARYKOVA 20, ZAGREB: gotovina / sve kreditne i debitne kartice / mogućnost obročne otplate (AMERICAN EXPRESS: do 6 rata uz mogućnost odgode plaćanja / VISA: do 6 rata / DINERS: do 3 rate / MASTERCARD (Zagrebačke banke d.d.): do 12 rata / MAESTRO (Zagrebačke banke d.d.): do 12 rata.)

2. GOTOVINA: pouzeće GLS dostavnom službom (ili nekom drugom dostavnom službom na Vaš zahtjev).

3. UPLATA NA TRANSAKCIJSKI RAČUN: nakon zaprimljene narudžbe, a za vrijeme radnog vremena, šaljemo Vam ponudu na Vašu e-mail adresu na temelju koje ćete platiti u bilo kojoj banci, pošti, FINA-i ili internet bankarstvom. Naručene knjige u mogućnosti smo dostaviti nakon što Vaša uplata bude prikazana na našem transakcijskom računu.

4. PLAĆANJE KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA: plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg T-Com Pay Way servisa za plaćanje kreditnim karticama: American Express, MasterCard, Diners, Visa i Maestro.

               

Za narudžbe iz inozemstva

1. PLAĆANJE KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA: plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg T-Com Pay Way servisa za plaćanje kreditnim karticama: American Express, MasterCard, Diners, Visa i Maestro.

                

2. WESTERN UNION – MONEY TRANSFER: nakon zaprimljene narudžbe, a za vrijeme radnog vremena, šaljemo Vam ponudu na Vašu e-mail adresu s detaljnim uputama na temelju koje ćete platiti. Naručene knjige u mogućnosti smo dostaviti nakon što primimo Vašu uplatu.

3. UPLATA NA TRANSAKCIJSKI RAČUN: nakon zaprimljene narudžbe, a za vrijeme radnog vremena, šaljemo Vam ponudu na Vašu e-mail adresu na temelju koje ćete platiti. Naručene knjige u mogućnosti smo dostaviti nakon što Vaša uplata bude prikazana na našem transakcijskom računu.

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

  

Izjava o privatnosti

Antikvarijat Studio obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Antikvarijata Studio i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Naručivanje

Knjige možete naručiti:

  • izravno u našoj internetskoj trgovini koristeći opciju "BRZO KUPI", registracija nije potrebna
  • izravno u našoj internetskoj trgovini nakon registracije koja omogućuje više pogodnosti: kreiranje korisničkog profila, pregled svih narudžbi, stvaranje liste želja - pogodnosti liste želja pogledajte ovdje
  • telefonom, faksom, mobitelom (samo poziv), e-mailom ili pismom, kliknite ovdje za kontakt.

Uvjeti dostave i isporuke

Za narudžbe iz Hrvatske

1. OSOBNO PREUZIMANJE U ANTIKVARIJATU - KNJIŽARI STUDIO, MASARYKOVA 20, ZAGREB: nema naplate.

2. GLS dostavna služba: jedinstven iznos po isporuci je 25,00 kn bez obzira na broj i težinu izabranih knjiga i bez dodatnih troškova, očekivano vrijeme dostave na Vašoj adresi je sljedeći radni dan za narudžbe obrađene do 15 sati (vikendom GLS dostavna služba ne dostavlja pošiljke).

Za internetske narudžbe iznad 500,00 kn darujemo trošak dostave - knjige šaljemo GLS dostavnom službom na Vašu adresu, a na naš trošak.

Ako imate posebne zahtjeve vezano uz dostavu i plaćanje, molimo da ih prilikom narudžbe upišete u prostor za poruku.

Za narudžbe iz inozemstva

Knjige šaljemo u inozemstvo, na područje cijeloga svijeta, Hrvatskom poštom, kao preporučenu pošiljku, kao paket ili tiskanicu po cjeniku Hrvatske pošte, za Vas uvijek biramo najpovoljniju mogućnost. Okvirni cjenik vrijedi za jednu knjigu:

1. EUROPA OBIČNO: prioritetna isporuka = 80,00 kn

2. EUROPA AVIONOM: avionska isporuka = 160,00 kn

3. SVIJET OBIČNO: prioritetna isporuka = 100,00 kn

4. SVIJET AVIONOM: avionska isporuka = 200,00 kn.

Uvjeti povrata i reklamacije

U ponudi Antikvarijata-knjižare Studio nalaze se nove, rabljene i vrlo stare knjige. Predstavljanju svake pojedinačne knjige u sklopu internetske trgovine posvetili smo posebnu pažnju, uz svaku su knjigu navedeni osnovni podaci, neke su detaljnije opisane, a sve knjige imaju skenirane ili fotografirane korice, omot, naslovnu stranicu ili neki zanimljiv dio iz sadržaja. Posebno je naznačeno ako je neka knjiga, napose starija, u izvrsnom stanju, vrlo rijetka ili, pak, oštećena ili nepotpuna, što je uzeto u obzir prilikom formiranja prodajne cijene.

Bez obzira na to što sve radimo u dobroj namjeri, a na zadovoljstvo kupaca, kako ne bi došlo do neželjenih nesporazuma, preporučujemo cijenjenim kupcima da nas u vezi s bilo kakvim nejasnoćama ili nedoumicama kontaktiraju i zatraže detaljniji opis knjige za koju su zainteresirani ili dodatnu fotografiju ili sken.

Knjige koje dostavljamo zaštićujemo plastičnom folijom sa zračnim mjehurićima i papirom za pakiranje ili ih ulažemo u kuvertu sa zračnim mjehurićima kako bismo izbjegli moguća oštećenja prilikom transporta. Na poseban zahtjev dodatno zaštićujemo knjige prema želji kupca. Ako kupac prilikom preuzimanja uoči vidljiva oštećenja pošiljke, dužan ih je odmah reklamirati poštanskom radniku koji je pošiljku dostavio ili odbiti ju preuzeti.

Sukladno iznesenim objašnjenjima u mogućnosti smo odobriti reklamaciju u zakonskom roku isključivo ako:

♦ ...je isporučena knjiga koja nije naručena

♦ ...je isporučena knjiga koja je oštećena ili nepotpuna, a da to nije uzeto u obzir, zbog našeg nenamjernog previda, kod formiranja prodajne cijene.

Nadamo se da ćete biti zadovoljni izborom knjiga u našoj internetskoj trgovini i zahvaljujemo Vam na posjetu!

Novo u ponudi

Pogledaj sve

Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno