Početna Dostava

Dostava

Za narudžbe iz hrvatske

1. OSOBNO PREUZIMANJE U ANTIKVARIJATU-KNJIŽARI STUDIO, MASARYKOVA 20, ZAGREB: nema naplate.

2. GLS dostavna služba: jedinstven iznos po isporuci je 25,00 kn bez obzira na broj i težinu izabranih knjiga i bez dodatnih troškova, očekivano vrijeme dostave na Vašoj adresi je sljedeći radni dan za narudžbe obrađene do 15 sati.

Ako želite dostavu Hrvatskom poštom - naznačite to u prostoru za poruke. Jedinstven iznos po isporuci je 25,00 kn bez obzira na broj i težinu izabranih knjiga. Hrvatska pošta naplaćuje dodatnih 3,75 % od naznačene vrijednosti na pošiljci (najmanje 9,00 kn, najviše 80,00 kn) za uslugu poštanske uputnice (da prikupi gotovinu od kupca i uruči nama).

Za internetske narudžbe iznad 500,00 kn darujemo trošak dostave - knjige šaljemo GLS dostavnom službom na Vašu adresu, a na naš trošak.

3. HPEKSPRES: trošak dostave kupac plaća gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke. Posjetite HPEKSPRES i informirajte se o cijeni usluge!

Za narudžbe iz inozemstva

Knjige šaljemo u inozemstvo, na područje cijeloga svijeta, Hrvatskom poštom, kao preporučenu pošiljku, kao paket ili tiskanicu po cjeniku Hrvatske pošte, za Vas uvijek biramo najpovoljniju mogućnost. Okvirni cjenik vrijedi za jednu knjigu:

1. EUROPA OBIČNO: prioritetna isporuka = 80,00 kn

2. EUROPA AVIONOM: avionska isporuka = 160,00 kn

3. SVIJET OBIČNO: prioritetna isporuka = 100,00 kn

4. SVIJET AVIONOM: avionska isporuka = 200,00 kn.

Novo u ponudi

Pogledaj sve

Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno