Početna Knjige Medicinske znanosti veterina Obrambeni sustav ptica

Rukavina, Vladimir: Obrambeni sustav ptica

Autor: Rukavina, Vladimir
Šifra: 11-23-7
Izdavač: Duovet, Zagreb
Godina izdanja: 2002

Dimenzije: 14,00 x 20,00 cm.
Opseg: 263 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

OBRAMBENI SUSTAV PTICA - STANICE, TKIVA, ORGANI.

Crno-bijele fotografije, sheme i crteži u tekstu.

Preuzeto:

Vjerujem da će pojava knjige, obzirom da autor nije iz kru­gova kojima je pisanje knjiga dio profesionalnog zaduženja, u jednom dijelu stručne javnosti izazvati neodređena razmišljanja i nedoumicu.
Dugi niz godina, kao stručnjak u proizvodnji lijekova i bio­loških pripravaka, bavio sam se problematikom intenzivnih uz­goja domaćih životinja, a posebice primjenom cjepiva u peradi i svinja. Od samog početka rada u veterinarskoj medicini, ob­zirom na ljubav prema struci, radoznalost, radna imunoprofi-laksi domaćih životinja i potrebu prijenosa informacija, nastojao sam pratiti zbivanja u medicini, osobito ona koja su uključiva­la obrambeni sustav kokoši i svinja.

Stjecanje osobnih iskustava i spoznaja, njihovo uobličavanje, prikupljanje podataka iz starije i novije literature, nastajali su, kao i ova knjiga, godinama.
Opisao sam obrambeni sustav ptica, posebice stanice, tkiva i organe obrambenog sustava kokoši. Skromno. Zasigurno ima podosta manjkavosti. Neka to bude izazov nekome da napiše drugu, opširniju i bolju knjigu, a svojim doprinosom obogati fundus izdanja veterinarske medicine.



Pogledajte sve od autora: Rukavina, Vladimir
Pogledajte sve od nakladnika: Duovet, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Medicinske znanosti / veterina


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.