Hajdenri, Kerolajn: Uvod u makrobiotiku

Autor: Hajdenri, Kerolajn
Šifra: 62-22-2
Izdavač: Nolit, Beograd
Godina izdanja: 1987

Dimenzije: 14,00 x 20,00 cm.
Opseg: 108 stranica.
Uvez: meki, plastificirani s preklopom.
Stanjeknjige. odlično.

Prirodnim putem ka zdravlju.

Sadržaj:
Predgovor
Uzrok i posledica
Osnovni princip
Bolest kao poremećaj ravnoteže
Makrobiotički jelovnik
Obrasci prirode
Namirnice koje treba izbegavati
Još o jinu i jangu
Definicija makrobiotike
Osvrt na namirnice
Dodatak
Poreklo makrobiotike
Napomene
Literatura koja se preporučuje


Pogledajte sve od autora: Hajdenri, Kerolajn
Pogledajte sve od nakladnika: Nolit, Beograd
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.