Clarke, Phillip et al.: Tajne i čuda znanosti

Autor: Clarke, Phillip et al.
Šifra: 182-23-95
Izdavač: Neretva, Zagreb
Godina izdanja: 2005

Dimenzije: 22,00 x 28,00 cm.
Opseg: 96 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

S internetskim vezama.

Autori: Phillip Clarke, Laura Howell i Sarah Khan.

Ilustracije: Keith Furnival.

Prevela: Anđelka Vidmar.

O knjizi:
Otkud potječu boje? Zašto led pluta na vodi? Kako nam nečujni zvuk pomaže vidjeti morsko dno? Koji se metal zapali kad ga se polije vodom? Hoće li putovanje kroz vrijeme ikada biti moguće? I mogu li sićušni roboti plivajući vašim krvnim žilama održavati vaše zdravlje? Ove i mnoge druge znanstvene tajne razjašnjene su u ovoj čudesnoj knjizi. Istražite kako je znanost proširila granice ljudskog znanja, od najmanjih čestica materije pa sve do krajnjih rubova prostora i vremena. Zabavne fotografije i crteži otkrivaju svijet prepun čuda - potvrđujući da je znanost zapravo znatno uzbudljivija od znanstvene fantastike. U knjizi su preporučene brojne web-stranice na kojima možete naći znatno više podataka o znanstvenim tajnama i čudima. Da biste posjetili te stranice, idite na Usbornovu web-stranicu na adresi www.usborne-quicklinks.com gdje ćete pronaći veze na sve preporučene stranice.


Pogledajte sve od autora: Clarke, Phillip et al.
Pogledajte sve od nakladnika: Neretva, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Dječja i omladinska literatura / dječje i omladinske enciklopedije / priručnici / antologije


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.