Hadžić, Fadil (urednik): Svjetski kuhar - specijaliteti iz 100 zemalja
Autor:
Hadžić, Fadil (urednik)
Šifra: 161-23-104
Izdavač: Stvarnost, Zagreb
Godina izdanja: 1965
Dimenzije: 19,00 x 26,00 cm.
Opseg: 546 stranica.
Uvez: tvrdi, polu-uvez (karton/platno).
Stanje knjige: vrlo dobro; na predlistu se nalazi posveta.
Izbor najboljih jela jugoslavenske kuhinje.
Umaci, dijetalna kuhinja, obrada mesa, konzerviranje voća, konzerviranje povrća, voćni sokovi, voćne drhtalice, marmelade, džemovi, sir od voća, likeri od voća, kokteli.
Ilustrirao: Ismet Voljevica.
Opseg: 546 stranica.
Uvez: tvrdi, polu-uvez (karton/platno).
Stanje knjige: vrlo dobro; na predlistu se nalazi posveta.
Izbor najboljih jela jugoslavenske kuhinje.
Umaci, dijetalna kuhinja, obrada mesa, konzerviranje voća, konzerviranje povrća, voćni sokovi, voćne drhtalice, marmelade, džemovi, sir od voća, likeri od voća, kokteli.
Ilustrirao: Ismet Voljevica.
Pogledajte sve od autora:
Hadžić, Fadil (urednik)
Pogledajte sve od nakladnika: Stvarnost, Zagreb
Pogledajte sve iz područja:
Domaćinstvo / kuharice / prehrana