Pedrotti, Walter: Soja u kuhanju

Autor: Pedrotti, Walter
Šifra: 116-23-81
Izdavač: V.B.Z., Zagreb
Godina izdanja: 1994

Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 95 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično


Biblioteka Stručno - popularna.

Prijevod: Sandra Paić - Piljac.

O knjizi:

Soja je naimirnica koja je istovremeno i drevna i suvremena. Tofu, tamari, shoyu, sojino mlijeko, miso; ova knjiga uvest će vas u tajne tisuću jela koja se mogu spraviti od ove mahunarke i dati vam pregršt ukusnih recepata, kako bi vaši obroci bili više od prehranjivanja.


Pogledajte sve od autora: Pedrotti, Walter
Pogledajte sve od nakladnika: V.B.Z., Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.