Pedrotti, Walter: Soja u kuhanju
Autor:
Pedrotti, Walter
Šifra: 116-23-81
Izdavač: V.B.Z., Zagreb
Godina izdanja: 1994
Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 95 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično
Biblioteka Stručno - popularna.
Prijevod: Sandra Paić - Piljac.
O knjizi:
Soja je naimirnica koja je istovremeno i drevna i suvremena. Tofu, tamari, shoyu, sojino mlijeko, miso; ova knjiga uvest će vas u tajne tisuću jela koja se mogu spraviti od ove mahunarke i dati vam pregršt ukusnih recepata, kako bi vaši obroci bili više od prehranjivanja.
Opseg: 95 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično
Biblioteka Stručno - popularna.
Prijevod: Sandra Paić - Piljac.
O knjizi:
Soja je naimirnica koja je istovremeno i drevna i suvremena. Tofu, tamari, shoyu, sojino mlijeko, miso; ova knjiga uvest će vas u tajne tisuću jela koja se mogu spraviti od ove mahunarke i dati vam pregršt ukusnih recepata, kako bi vaši obroci bili više od prehranjivanja.
Pogledajte sve od autora:
Pedrotti, Walter
Pogledajte sve od nakladnika: V.B.Z., Zagreb
Pogledajte sve iz područja:
Domaćinstvo / kuharice / prehrana