Lupi Vada, Simonetta: Škola kuhanja 1: Jela od mesa
Autor:
Lupi Vada, Simonetta
Šifra: 122-23-66
Izdavač: Marjan tisak, Split
Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 158 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.
Govedina, junetina, teletina, divljač, perad...
Preuzeto s korica:
Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!
Iz sadržaja:
- Kotleti s tartufima
- Ražnjići na žaru
- Mozak s curryem
- Punjena tele'a prsa
- Nadjeveni but u tijestu
- Prepelice s rižotom
- Zec u umaku
- Divlja patka na lovački način
...
Opseg: 158 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.
Govedina, junetina, teletina, divljač, perad...
Preuzeto s korica:
Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!
Iz sadržaja:
- Kotleti s tartufima
- Ražnjići na žaru
- Mozak s curryem
- Punjena tele'a prsa
- Nadjeveni but u tijestu
- Prepelice s rižotom
- Zec u umaku
- Divlja patka na lovački način
...
Pogledajte sve od autora:
Lupi Vada, Simonetta
Pogledajte sve od nakladnika: Marjan tisak, Split
Pogledajte sve iz područja:
Domaćinstvo / kuharice / prehrana