Stevens, Chevy: Mračne ceste

Autor: Stevens, Chevy
Šifra: 103-23-101
Izdavač: Znanje, Zagreb
Godina izdanja: 2022

Dimenzije: 12,00 x 19,00 cm.
Opseg: 379 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige:  odlično.


O knjizi:

Autocesta koja prolazi kroz gradić Cold Creek proteže se gotovo osamsto kilometara kroz divljinu Britanske Kolumbije, sve do obale Tihoga oceana. Mlade žene ondje već desetljećima nestaju i do danas nijedan ubojica nije priveden pravdi.

Cold Creek dom je mlade Hailey McBride. Ostavši kao mala bez majke, a sad i bez voljenog oca, prisiljena je živjeti s tetom i njezinim mužem - markantnim policijskim narednikom. Kada Hailey posumnja da taj "dobri momak" vodi dvostruki život, za nju počinje noćna mora. Dok je on kontrolira, brani izlaske i druženje, Hailey pokušava razotkriti njegove tajne. Na koncu prestravljena i stjerana u kut, Hailey bježi u planine gdje joj se gubi svaki trag, zbog čega se prošire glasine da je i ona završila kao žrtva ubojice s autoceste.
Godinu dana kasnije u Cold Creek dolazi Beth Chevalier kako bi istražila nasilnu smrt svoje sestre Amber, inače Haileyine bliske prijateljice. Riskirajući da i sama postane žrtvom, sve je bliže otkrivanju istine..
.


Pogledajte sve od autora: Stevens, Chevy
Pogledajte sve od nakladnika: Znanje, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Književnost / Svjetska proza i drama / pojedinačni naslovi


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.