Gajić, Marija: Moje dete, moja radost

Autor: Gajić, Marija
Šifra: 126-23-50
Izdavač: Centralni odbor AFŽ Jugoslavije, Beograd
Godina izdanja: 1951

Dimenzije: 16,50 x 23,00 cm.
Opseg: 47 stranica.
Uvez: meki, kartonski.
Stanje knjige: vrlo dobro, s patinom vremena.

Iz knjige:

U novoj Jugoslaviji, u kojoj radni ljudi pod rukovodstvom svoje Partije i druga Tita izgrađuju sebi ljepši život, briga o majci i djetetu briga je države i cijelog naroda. O svestranoj brizi za majku i dijete govori sve šira mreža ustanova i sve veće sume u državnom budžetu namijenjene njihovoj zaštiti. O tome govore zakonski propisi za zaštitu majke i djeteta.

Briga i pomoć koju pruža socijalistička otadžbina ženi Jugoslavije da bolje i lakše podigne i odgoji svoje dijete postaje sve šira i svestranija usporedo s ekonomskim jačanjem naše zemlje.

Prosvjećivanje žene, naročito žene na selu, da bi ona mogla što bolje da podiže i njeguje svoje dijete za nas je od velikog značaj. Jer, koliko nam djece, naročito u dobu od jedne godine strada zbog neznanja, zbog vjerovanja da je to moralo tako biti, da je to ''sudbina''.

Centralni odbor AFŽ Jugoslavije u tom cilje izdaje brošuru ''Moje dijete. moja radost'' koja će pomoći majci da pravilno odnjeguje svoje dojenče do prve godine starosti, vremenu u kome je djetetu najpotrebnija pravilna njega.



Pogledajte sve od autora: Gajić, Marija
Pogledajte sve od nakladnika: Centralni odbor AFŽ Jugoslavije, Beograd
Pogledajte sve iz područja: Humanističke znanosti / pedagogija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.