Početna Knjige Enciklopedije / leksikoni Leksikon biogradskih laureata

Došen, Božo: Leksikon biogradskih laureata

Autor: Došen, Božo
Šifra: 432-22-31
Godina izdanja: 2022

Dimenzije: 20,00 x 24,50 cm.
Opseg: 200 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Stanje knjige: gotovo kao nova.

Puni naslov: Leksikon biogradskih laureata te prošlosti dodjeljivanja javnih priznanja Općine Biograd, Grada Biograda i Zadarske županije s pregledom povijesti Grada Biograda rukovodstva kotara, općine i grada.

Urednik: Ivica Viga
to.

Iz predgovora uredni
ka:
Leksikon Bože Došena priručnik je u kojem je dan pregled dodjeljivanja javnih priznanja Skupštine Općine i Gradskog vijeća Biograda te Skupštine Zadarske županije. Dodjeljivanje nagrada Skupštine Općine i Grada Biograda obavljano je od 1972. do 2020. godine s prekidima tijekom Domovinskog rata onim osobama i kolektivima koji su u danom trenutku prepoznati kao doprinositelji izgradnje društveno-kulturnog, gospodarskog i športskog razvoja Biograda i njegova kraja.
Autor je prikupio i obradio podatke iz različitih izvora potkrepljujući ih na temelju brojnih argumenata, a čitatelju je omogućio upoznavanje raznih tema upućujući ga na dodatne izvore.


Pogledajte sve od autora: Došen, Božo
Pogledajte sve iz područja: Enciklopedije / leksikoni


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.