Lu, Marie: Legenda

Autor: Lu, Marie
Šifra: 182-23-44
Izdavač: Lumen, Zagreb
Godina izdanja: 2015

Dimenzije: 15,00 x 23,00 cm.
Opseg: 247 stranica.
Uvez: meki.
Stanje knjige: odlično.

Istina će postati legenda!

Preveo: Aleksandar Žiljak.

O knjizi:

Sjedinjene Američke Države raspale su se na zemlje koje su u stalnom međusobnom ratu: Republiku i Kolonije.
Rođena u elitnoj obitelji u jednom od najbogatijih dijelova Republike, petnaestogo­dišnja June vojno je čudo. Poslušna, strastvena i odana svojoj zemlji, od najranijeg se djetinjstva priprema za uspjeh u najvišim krugovima Republike.
Rođen u slamovima sektora Lake, petnaestogodišnji Day najtraženiji je zločinac u zemlji. Ali Day nije onakav kakvim ga pokušavaju prikazati.
Podrijetlom iz posve različitih svjetova, June i Day nisu se sreli sve do dana kada je ubijen Junein brat Metias, a Day postane glavni osumnjičeni. Uhvaćeni u opasnu igru mačke i miša, Day se bori da spasi svoju obitelj, a June očajnički pokušava osvetiti Metiasa.
Ali u zapanjujućem preokretu njih dvoje otkrivaju istinu o tome što ih zapravo povezuje i doznaju koliko je daleko Republika spremna ići ne bi li sačuvala svoje mračne tajne.


Pogledajte sve od autora: Lu, Marie
Pogledajte sve od nakladnika: Lumen, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Književnost / Svjetska proza i drama / pojedinačni naslovi


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.