Blum, Ralph: Knjiga o runama

Autor: Blum, Ralph
Šifra: 2-24-7
Izdavač: Prosvjeta, Zagreb
Godina izdanja: 1994

Dimenzije: 14,00 x 19,050 cm.
Opseg: 111 stranica + rune i dva priloga.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: kao nova.

Posebno izdanje.

Priručnik za primjenu drevnog proročanstva: vikinške rune.

Knjiga sadrži ilustracije.

Iz predgovora:

Prema onome kako su ovdje opisane, rune su blagotvorne i dobrostive; one vam neće nanijeti nikakvo zlo. Jednostavno, naučite njihov govor i pustite ih da pričaju umjesto vas. Poigrajte se mogućnostima koje vam pružaju, jer one su "ogledalo magije koja u nama obitava", sredstvo komunikacije sa znanjima pohranjenim u našoj podsvijesti.
Uvijek imajte na umu da imate posla sa proročanstvom a ne sa proricanjem svoje sudbine. Proročanstvo vam ne daje uputstva po kojima ćete, onda, povlačiti svoje naredne poteze, niti predskazuje buduća događanja. Proročanstvo vas upućuje na one skrivene! strahove i poticaje koji će oblikovati vašu budućnost svojim neosjetnim prisustvom u svakom pojedinom trenutku sadašnjosti. Kad ih jednom raspoznate, ti će elementi postati dio carstva izbora. Proročanstva vas neće osloboditi odgovornosti za izbor vlastite budućnosti; ona će vas samo upozoriti da postoje i unutrašnji izbori koji su možda i najvažniji elementi za određivanje te budućnosti.

 



Pogledajte sve od autora: Blum, Ralph
Pogledajte sve od nakladnika: Prosvjeta, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.