Čop, N; Hudek, J.; Perina, I.: Kako odgojiti nepušača

Autor: Čop, N; Hudek, J.; Perina, I.
Šifra: 187-20-3
Izdavač: Školska knjiga, Zagreb
Godina izdanja: 1993

Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 122 stranice.
Uvez: meki, plastificirani; s obostranim preklopom.
Stanje knjige: odlično.

Priručnik za učitelje od I. do VIII. razreda osnovne škole.

Preuzeto:

Priručnik Kako odgojiti nepušača namijenjen je učiteljima od prvog do osmog razreda osnovne škole. Namjera je priručnika potkanuti učitelje na pojačan i kreativan pristup u odgoju mladih za život bez duhanskog dima.
Brojni suvremeni podaci o djelovanju duhanskog dima na ljudski organizam, izneseni u ovom priručniku, upućuju na visok zdravstveni rizik kojemu je izložen pušač, ali i njegova okolina. Predloženi modeli izvođenja nastave od prvog do osmog razreda pružaju brojne mogućnosti osposobljavanja učenika da se odupru negativnom utjecaju okoline. Pokusi opisani u ovom priručniku i rezultati tih pokusa očito upućuju na negativan utjecaj duhanskog dima na živa bića. Predlošci za itradu grafofolija omogućavaju vizualizaciju bitnih spoznaja koje se odnose na posljedice pušenja, ali i prednosti nepušenja. Fotografije u boji, u prilogu ovog ptitučnika, dokument su djelovanja mnogih štetnih tvari koje čovjek unosi u organizam duhanskim dimom.


Pogledajte sve od autora: Čop, N; Hudek, J.; Perina, I.
Pogledajte sve od nakladnika: Školska knjiga, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Humanističke znanosti / pedagogija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.