Allen, Jennie: Izbaci to iz glave

Autor: Allen, Jennie
Šifra: 2-24-8
Izdavač: Verbum, Split
Godina izdanja: 2021

Dimenzije: 14,50 x 21,50 cm.
Opseg: 239 stranica.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Kako zaustaviti vrtlog toksičnih misli.

O knjizi:

Naš unutarnji monolog često je i naš najveći kritičar. Bezvrijedan sam. Ne zaslužujem ljubav. Nisam lijepa. Razočarao sam bližnje. Njen život se čini uzbudljiviji… Spisateljica Jennie Allen dugo je bila zarobljenica takvih misli, zapela u toksičnom ciklusu, s malo nade za bolje sutra. No, otkad je saznala da je taj začarani krug zaista moguće razbiti, upadi tih misli postali su stvar prošlosti. Suprotstavljanjem svojim negativnim mislima uočila je bogomdanu moć i sposobnost vladanja nad vlastitim umom – moć koja je u nama svima. Knjigom 'Izbaci to iz glave' Jenie Allen poučava čitatelje kako vratiti vlastite misli pod kontrolu, time transformirati osjećaje i mišljenja kako bi na posljetku preokrenuli svoj život nabolje. Tek promjenom onog iznutra započinje promjena izvana. Napokon naučite upravljati svojom sudbinom, i hrabro krenite prema boljem sutra. Jer jedino vi to i možete.


Pogledajte sve od autora: Allen, Jennie
Pogledajte sve od nakladnika: Verbum, Split
Pogledajte sve iz područja: Humanističke znanosti / psihologija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.