Početna Knjige Književnost biografije / autobiografije Intervjui sa Karlosom Kastanedom I.

Kastaneda, Karlos: Intervjui sa Karlosom Kastanedom I.

Autor: Kastaneda, Karlos
Šifra: 24-23-2
Izdavač: Esotheria, Beograd
Godina izdanja: 1998

Naša cijena

€ 5,97
€ 11,95

Žao nam je, tražena knjiga više nije dostupna. Razgledajte našu ponudu, a za traženu knjigu posjetite nas ponovno ili zatražite predbilježbu.

Što je lista želja?

Dimenzije: 14,00 x 20,00 cm.
Opseg: 274 stranice.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

Intervjui sa Karlosom Kastanedom i njegovim krugom čarobnjaka.

Edicija Misterije.

O knjizi:

Najkontroverzniji autor današnjice govori o samom sebi !
Ova jedinstvena kompilacija retkih intervjua i predavanja koje je Kastaneda dao tokom sedamdesetih i devedesetih godina za poznate i stručne časopise, rasvetljava mnoštvo misterioznih detalja njegovog života i rada, kao i specifične pojedinosti jedanaest do sada objavljenih knjiga - najpoznatijeg šamanističkog opusa savremenog sveta. Zbirka intervjua je priređena i prevedena posebno za jugoslovensko tržište, što znači da u obliku knjige nigde do sada nije objavljivana i da je ovo prvo izdanje na svetu.

Kastaneda obimno razjašnjava teme kao što su sloboda, sanjanje, smrt, don Huan, beskonačnost, Letači, Tansegriti itd, a dodati su i intervjui sa Florindom Doner i Taišom Abelar, kao i ostalim pripadnicima Kastenedinog kruga čarobnjaka, u kojima oni pričaju o skupnoj tački, prikradanju, Plavom Skautu, energiji i svesti itd.

Uključeni su prvi Kastanedin intervju iz 1968, kao i poslednji iz 1997. - Navigacija u nepoznato, kao i Poslednja pošta čarobnjaku - ukupno 18 intervjua.



Pogledajte sve od autora: Kastaneda, Karlos
Pogledajte sve od nakladnika: Esotheria, Beograd
Pogledajte sve iz područja: Književnost / biografije / autobiografije


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.