Početna Knjige Domaćinstvo kuharice / prehrana Enciklopedija mediteranske kuhinje: Roštilj

Elli, Andrea (glavni urednik): Enciklopedija mediteranske kuhinje: Roštilj

Autor: Elli, Andrea (glavni urednik)
Šifra: 447-17-10
Izdavač: Europapress holding d.o.o., Zagreb
Godina izdanja: 2006

Dimenzije: 20,50 x 26,00 cm.
Opseg: 447 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: kao nova.

Bogato fotografijama u boji.

Enciklopedija mediteranske kuhinje: 14. Roštilj.

Iz sadržaja:

ROŠTILJ I ALTERNATIVNI NAČINI KUHANJA
Roštilj i peka
Ploče za pečenje
Recepti
Mikrovalna pećnica
Ekspres-lonac
Kuhanje na pari i u vodenoj kupelji
Priprema u vrećici
Pečenje u soli
Wok
Fondue i flambiranje
...



Pogledajte sve od autora: Elli, Andrea (glavni urednik)
Pogledajte sve od nakladnika: Europapress holding d.o.o., Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.