Lymington, John: Dolazak stranaca

Autor: Lymington, John
Šifra: 113-22-3
Izdavač: Epoha, Zagreb
Godina izdanja: 1965

Dimenzije: 13,50 x 20,00 cm.
Opseg: 226 stranica.
Uvez: tvrdi poluuvez (karton/platno), plastificiran zaštitni ovitak.
Stanje knjige: odlično.

Zabavna biblioteka.

Preveo: Tomislav Odlešić.

Oprema: Andre Lušičić.

S ovitka:
Pisac ovog romana ne zahtijeva od čitaoca poznavanje astronau­tike, biologije ili kemije, njemu su važni stanovnici Zemlje, pa je njihov strah pred nepoznatim ne­vidljivim strancima glavna tema ovog romana. A kako ti stranci uspijevaju da uz pomoć telepatije mijenjaju svijest svojih zaroblje­nika, promijene ličnosti, koje su primorane da žive u ljetnikovcu izvan grada, unose u samu radnju, nove, neobične elemente, dovode do dramatskih sukoba, i kada se već činilo da će zarobljenici ka­pitulirati, stiže pomoć iz grada pa stranci uz pomoć modernog oru­žja bivaju bačeni u more.
Roman »Dolazak stranaca« izvr­sno je komponiran, radnja mu je veoma dinamična, s mnogo dijalo­ga i jasno okarakteriziranim glav­nim junacima, pa se čita s lako­ćom a u isto vrijeme omogućuje čitaocu da ponire u ljudsku psi­hu i čovjekove reakcije u sa­svim neočekivanim i izuzetnim si­tuacijama. Zbog svega toga si­gurno je da će čitaoci s uživa­njem pročitati ovaj roman koji se ubraja među najbolje »naučno-fantastične« romane suvremene književnosti.



Pogledajte sve od autora: Lymington, John
Pogledajte sve od nakladnika: Epoha, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Književnost / fantastika


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.