Zlatna knjiga kuharstva

Autor: Vučetić, Mira
Šifra: 716-19-15
Izdavač: Nakladni zavod MH, Zagreb
Godina izdanja: 1986

Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 686 stranica.
Uvez: tvrdi poluuvez (platno/karton)
Stanje knjige: odlično.

Sadrži fotografije u boji.

Iz sadržaja:
- Predgovor
- Uvod
- Suvremena prehrana
- Različiti savjeti iz kuharstva
- Jela dnevne prehrane
- Konzerviranje voća i povrća
- Jela povremen prehrane
- Zakuske uz čaj
- Zakuske uz buffet
- Poslastice
- Dijetna hrana
- Gostoprimstvo

Iz Predgovora:

Svaka struka ima svoj priručnik, pa kako ova knjiga obrađuje kuharsku struku, to ona nije samo pomoć domaćici, već i osobama kuharske struke, koje se brinu o pra­vilnoj prehrani manjih i većih kolektiva.
Ova knjiga nema posebnog poglavlja o jelima koja se mogu na brzinu pripremiti, već je u knjizi samo popis ovih jela po vrstama, uz naznaku broja recepta pod kojim je napisan.




Pogledajte sve od autora: Vučetić, Mira
Pogledajte sve od nakladnika: Nakladni zavod MH, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.