Škec, Aleksandra Stella (urednica): Živjeti s dijabetesom

Autor: Škec, Aleksandra Stella (urednica)
Šifra: 221-21-4
Izdavač: Mozaik knjiga, Zagreb
Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 18,50 x 26,00 cm.
Opseg: 288 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Stanje knjige: kao nova.

Jednostavni savjeti za svakodnevni život koji će Vam pomoći vratiti zdravlje.


O knjizi:
Priručnik Živjeti s dijabetesom pomoći će vam da šećernu bolest držite pod kontrolom, a istodobno vodite kvalitetan i aktivan život. S više od 700 dragocjenih i učinkovitih savjeta u 16 preglednih poglavlja, ova će vam knjiga biti od neprocjenjive koristi.

Doznajte tajne kuhara koji boluje od dijabetesa i uvjerite se da je moguće hraniti se ukusno, a pritom ne ugroziti razinu šećera u krvi. Naučite brojati dnevni unos kalorija i ugljikohidrata. Prođite kratke i jednostavne, ali učinkovite tečajeve vježbanja. Pronađite hobi koji će vas ispuniti zadovoljstvom te unaprijediti vaše zdravstveno stanje. U posljednjem poglavlju naći ćete i korisne alate te tablice koji olakšavaju nadzor nad bolešću.

Dijabetes je kronična bolest koja se ne može riješiti odlaskom k liječniku, već je s njom potrebno naučiti živjeti. No to ne znači da se ne možete uspješno boriti protiv nje na svim životnim poljima – na poslu, u kuhinji, na putu, na igralištu, u spavaćoj sobi – i poboljšati svoje zdravlje.


Pogledajte sve od autora: Škec, Aleksandra Stella (urednica)
Pogledajte sve od nakladnika: Mozaik knjiga, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Medicinske znanosti / popularna medicina


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.