Pedrotti, Walter: Žitarice

Autor: Pedrotti, Walter
Šifra: 17-20-17
Izdavač: Trsat, Zagreb
Godina izdanja: 2003

Dimenzije: 13,50 x 19,00 cm.
Opseg: 125 stranica.
Uvez: meki,plastificiran.
Stanje knjige: kao nova.

Žitarice - Svojstva, primjena i djelovanje.

O knjizi:

Žitarice mogu biti temeljem mnogo bogatijih jestvina nego što su kruh, peciva i svagdašnje tjestenine. Ova knjižica promovira uporabu integralnih i bioloških proizvoda na bazi žitarica, a osim maštovitih recepata za pripravu jela čiji su glavni sastojak pšenica, riža, proso, ječam, zob, kukuruz, raž, pir, heljda ili štir (i zrno i brašno, pa i proklijale žitarice), ovdje nalazimo podatke o svojstvima i sastavu svake pojedine vrste kao i njihovu upotrebu u olakšavanju različitih tegoba.


Pogledajte sve od autora: Pedrotti, Walter
Pogledajte sve od nakladnika: Trsat, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno