Zimnica. Što? Kako?

Autor: Hruš, Vera
Šifra: 688-19-4
Izdavač: Naprijed, Zagreb
Godina izdanja: 1987

Dimenzije: 14,50 x 20,50 cm.
Opseg: 223 stranice.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Drugo izdanje.

S crno-bijelim crtežima i tekstu i s fotografijama u boji na tablama.

Iz sadržaja:

- Opći dio
- Načini konzerviranja i konzervansi
- Čuvanje zimnice
- Ambalaža i pribor
- Organizacija rada i higijenski uvjeti
- Nekoliko korisnih savjeta
- Tehnologije konzerviranja
- Ukuhavanje
- Voćne kaše (pire)
- Voćni sokovi - pasterizirani
- Sokovi iz sokovnika
- Ukuhano povrće
- Ukuhavanje voća sa šećerom
- Džemovi
- Pekmezi
- Slatko
- Konzerviranje šećerom bez kuhanja
- Alkohol iz voća i voće u alkoholu
- Kiseljenje
- Konzerviranje soljenjem
- Sušenje
- Zamrzavanje
- Kolinje i mesna zimnica od svinje


Pogledajte sve od autora: Hruš, Vera
Pogledajte sve od nakladnika: Naprijed, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno