Carić, M.; Žarak, A. (prijevod): Umjetnost roštiljanja
Autor:
Carić, M.; Žarak, A. (prijevod)
Šifra: 1646-11-10
Izdavač: Slovačka
Godina izdanja: 2000
Dimenzije: 23,00 x 26,00 cm.
Opseg: 270 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Bogato fotografijama u boji.
Recepti za život izvan kuće.
U ovoj knjizi pored hrvatskih i bošnjačkih recepata za roštilj možete pronaći recepte i kulinarske tehnike koje definiraju poznati sveamerički duh kućnog roštilja: sočni sendviči od svinjetine, lignje na žaru ili pureći bataci zaliveni umakom za roštilj. U knjigu su uključeni i još poneki internacionalni recepti od meksičke pa do kineske kuhinje.
Odlično očuvan primjerak!
Opseg: 270 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Bogato fotografijama u boji.
Recepti za život izvan kuće.
U ovoj knjizi pored hrvatskih i bošnjačkih recepata za roštilj možete pronaći recepte i kulinarske tehnike koje definiraju poznati sveamerički duh kućnog roštilja: sočni sendviči od svinjetine, lignje na žaru ili pureći bataci zaliveni umakom za roštilj. U knjigu su uključeni i još poneki internacionalni recepti od meksičke pa do kineske kuhinje.
Odlično očuvan primjerak!
Pogledajte sve od autora:
Carić, M.; Žarak, A. (prijevod)
Pogledajte sve od nakladnika: Slovačka
Pogledajte sve iz područja:
Domaćinstvo / kuharice / prehrana