Početna Knjige Tehničke znanosti građevina Transportna sredstva u rudarstvu

Arar, Ivan: Transportna sredstva u rudarstvu

Autor: Arar, Ivan
Šifra: 97-20-1
Godina izdanja: 1962

Naša cijena

€ 6,63
€ 13,27

Žao nam je, tražena knjiga više nije dostupna. Razgledajte našu ponudu, a za traženu knjigu posjetite nas ponovno ili zatražite predbilježbu.

Što je lista želja?

Dimenzije: 17,50 x 24,00 cm.
Opseg: 461 stranica.
Uvez: tvrdi poluuvez (karton/platno).
Stanje knjige: odlično.

Transport po tračnicama.

Iz predgovo
ra:

Knjiga je namijenjena studentima rudarstva kao udžbenik, a može se preporučiti i inžinjerima i tehničarima, koji se bave pitanjima projektiranja, mehanizacije i eksploatacije transporta. Udžbenik obuhvata transportna sredstva po tračnicama, kao jedan od zasada najraširenijih načina transporta u rudnicima.
U udžbeniku se razmatra: teorija i principi rada transportnih uređaja, opis konstrukcija, način proračuna, predjeli primjene, te organizacija upravljanja i eksploatacije. Da bi se olakšalo shvatanje proračuna pri transportu, navedeno je nekoliko računskih primjera.
Mnogobrojne slike dopunjuju napisane riječi.
Da bi se bolje razumjelo ponašanje strojeva pri različitim radnim uvjetima, navedeni su njihovi karakteristični dijagrami.


Pogledajte sve od autora: Arar, Ivan
Pogledajte sve iz područja: Tehničke znanosti / građevina


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.