Banovec, Tomaž: Topografski priručnik

Autor: Banovec, Tomaž
Šifra: 484-22-103
Izdavač: Partizanska knjiga, Ljubljana
Godina izdanja: 1973

Naša cijena

€ 3,31
€ 6,63

Žao nam je, tražena knjiga više nije dostupna. Razgledajte našu ponudu, a za traženu knjigu posjetite nas ponovno ili zatražite predbilježbu.

Što je lista želja?

Dimenzije: 12,50 x 17,50 cm.
Opseg: 240 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Stanje knjige: vrlo dobro.


PREDGOVOR SRPSKOHRVATSKOM JEZIČKOM IZDANJU:
Topografski priručnik je nastao da bi se zadovoljile veoma narasle potrebe i široko interesovanje mnogih pojedinaca, grupa i organa, društveno-političkih, društvenih i specijalizovanih organizacija koje se bave orijentacijom, kretanjem i rešavanjem zadataka na nepoznatom zemljištu.

Već poodavno se oseća potreba za jednim naučno zasnovanim, ali istovremeno praktičnim i pristupačnim priručnikom u kojem bi na što jasniji i shvatljiviji način bila obrađena dosta složena, ali vrlo korisna i neophodna materija područja opisa karata.

Postepenim uvođenjem u sva neophodna znanja iz topografije, skladnim spajanjem teorije i praktičnih zadataka i rešenja, učinjen je napor da se ovaj priručnik može uspešno upotrebljavati i koristiti u svim sredinama, bez obzira na različiti nivo, obim predznanja i stečena iskustva.

Imajući u vidu namenu priručnika i njegovu široku upotrebu autor je vodio računa o tome da ovo štivo ne bude preobimno ali da istorvemeno sadrži sva bitna i neophodna potrebna znanja i praktična rešenja.


Pogledajte sve od autora: Banovec, Tomaž
Pogledajte sve od nakladnika: Partizanska knjiga, Ljubljana
Pogledajte sve iz područja: Prirodne znanosti / geografija / geodezija / geologija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.