Početna Knjige Flora i fauna agronomija Tehnologija bezalkoholnih pića

Niketić Aleksić, Gordana: Tehnologija bezalkoholnih pića

Autor: Niketić Aleksić, Gordana
Šifra: 10-23-2
Izdavač: Naučna knjiga; Poljoprivredni fakultet, Beograd
Godina izdanja: 1989

Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 158 stranica.
Uvez: mekii, plastificiran.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Preuzeto iz uvoda:

U okviru industrije za preradu voća i povrća jednu granu sačinjava proizvodnja SOKOVA. Mada tesno vezana za ostale načine prerade voća i povrća ova oblast ima i svojih specifičnosti. Te specifičnosti su naročito došle do izražaja razvićem grupe proizvoda nazvanih OSVEŽAVAJUCA GAZIRANA PICA. Tehnološka podudarnost i zajednička oprema združile su ove dve proizvodnje, koje se ne samo podudaraju već i dopunjavaju (proširenje asortimana, produženje sezone rada, bolje korišćenje radne snage i sl.)..


Pogledajte sve od autora: Niketić Aleksić, Gordana
Pogledajte sve od nakladnika: Naučna knjiga; Poljoprivredni fakultet, Beograd
Pogledajte sve iz područja: Flora i fauna / agronomija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.