Rampa, T. Lobsang: Tako je bilo

Autor: Rampa, T. Lobsang
Šifra: 112-22-3
Izdavač: August Cesarec, Zagreb
Godina izdanja: 1991

Dimenzije: 11,00 x 18,50 cm.
Opseg: 239 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Biblioteka Džepna knjiga.

Iz predgovora:

Ali ni tisak, ni radio, ni izdavači nikada mi nisu pružili priliku da ispričam svoju verziju priče. Nikada! Niti su me ikada pozvali da se pojavim na TV ili radiju i da ispričam Istinu! Naprotiv, kao i mnoge prije mene, stalno me progone jer sam „drugačiji“ od većine. Na taj način Humanost uništava one koji bi Ljudskoj rasi mogli dati iznimna znanja ili iskustva. Mi Neobični, mogli bismo, ako bi nam se dopustilo, ukloniti Granice Znanja i unaprijediti razumijevanje Čovjeka.
O meni se piše da sam malen i dlakav, krupan i ćelav, visok i nizak, mršav i debeo. Također sam - prema „pouzdanim“ novinskim izvještajima - Englez, Rus, Nijemac kojega je na Tibet poslao Hitler, Indijac, itd. „Pouzdani“ novinski izvještaji! SVE DRUGO - baš sve osim ISTINE - ali ona je u mojim knjigama.
O meni je ispričano i priča se toliko laži! Toliko mnogo izmišljotina koje su mi zadale tako mnogo patnje i bijede -ali u ovoj knjizi je Istina. Ispričat ću vam kako je to bilo!

Knjiga autora koji je tvrdio da je prvi dio života proveo kao lama u Tibetu, a drugi dio u tijelu Britanca.




Pogledajte sve od autora: Rampa, T. Lobsang
Pogledajte sve od nakladnika: August Cesarec, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.