Taylor, S.A.; Klingler, S.A.: Tajne uspjeha

Autor: Taylor, S.A.; Klingler, S.A.
Šifra: 523-22-21
Izdavač: Dvostruka duga, Čakovec
Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 16,00 x 23,50 cm.
Opseg: 248 stranica.
Uvez: meki, plastificiran s preklopom.
Stanje knjige: odlično.

Znanost i duh istinskog blagostanja.

O knjizi:

Godine 1908., čovjek po imenu William Walker Atkinson napisao je kratku knjigu s naslovom "Tajna uspjeha", u kojoj je razmotrio 'Zakon privlačenja', prirodni zakon koji se ostvaruje putem želje i mentalne vizualizacije. Danas, stotinu godina poslije, cijeli svijet govori o toj zamisli.

Možda su vas već nadahnuli zakoni privlačenja, ali vam još nije sasvim jasno kako biste njihovu moć mogli primijeniti u svojemu životu? Pa, u tome niste usamljeni! Ova knjiga otkriva tajnu o tome kako vaša svijest i energija doista djeluju u svijetu. Rezultate stvara vaša životna sila u cijelosti, a ne samo vaša pojedinačna namjera. Ovaj jedinstveni holistički pristup otkriva vašu kvantnu psihologiju – dublje vibracije vaših misli i osjećaja – i nudi ključeve otvaranja za budućnost obilja i radosti.

Uz to, u knjizi ćete otkriti jednu od najčuvanijih tajni uspjeha – vašu povezanost s prisutnošću i energijom Duha! Naučite izoštravati svoju intuiciju i raditi sa svojim božanskim stručnjacima, glasnicima i kreativnim savjetnicima. Otkrijte desetke jednostavnih načina primjene vjekovnih darovitosti i usklađivanja vlastitog energetskog polja s pogonskom silom svemira. Svijet neograničenih mogućnosti čeka na vas.

Vaša životna sila seže onkraj vremena i prostora, u nepoznate kvadrante postojanja. Svijest koju projicirate u obliku misli, opažanja, vizije i očekivanja, ima vrlo stvaran učinak na svijet. Iako možda niste svjesni što vaša svijest radi na dalekim mjestima, možete – na prvi pogled – jasno uvidjeti kako oblikuje vaš život.

Štoviše, većina onoga što vidite i doživljavate je posljedica vašega stvaranja.


Pogledajte sve od autora: Taylor, S.A.; Klingler, S.A.
Pogledajte sve od nakladnika: Dvostruka duga, Čakovec
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.