Bahtijarević-Šiber, F. et al.: Suvremeni menadžment

Autor: Bahtijarević-Šiber, F. et al.
Šifra: 1634-11-1
Izdavač: Školska knjiga, Zagreb
Godina izdanja: 2008

Dimenzije: 20,00 x 25,00 cm.
Opseg: 676 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

Vještine, sustavi i izazovi.

Knjiga je namijenjena studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kao udžbenik za predmet Menadžment na III. godini studija. Sastoji se od 4 dijela i 17 poglavlja. Logički je strukturirana i postupno uvodi čitatelja u sve bitne aspekte suvremenog menadžmenta. Središnje mjesto u knjizi ima prvo poglavlje, koje nosi naziv Menadžerske vještine, jer doista, suvremeni menadžer mora odlično poznavati sve menadžerske vještine. Njegova uspješnost u vještinama menadžmenta osposobljava ga za najizazovnije poslove i za rješavanje najsloženijih problema. Da bi menadžer bio uspješan u vještinama menadžmenta, on mora poznavati sustave, pristupe, tehnike i sredstva menadžmenta, što se obrađuje u drugom dijelu knjige. Treći dio knjige odnosi se na posebna područja menadžmenta, pa je izučavanje međukulturalnoga i međunarodnog menadžmenta te menadžmenta u globalnom okruženju potrebno i našim studentima koji se zapošljavaju i u globalnim organizacijama. Posljednje poglavlje Izazovi menadžmenta u 21. st. obrađuje teme poslovne i menadžerske etike i društvene odgovornosti kompanija, upravljanje znanjem i različitostima te ulogu žena u menadžmentu. Knjiga je svojim sadržajem, širinom obuhvata tema, načinom obradbe materije, jasnoćom iznošenja vlastitih stajališta autora te logičnim promišljanjem svih tema izuzetno vrijedno djelo koje nadmašuje svoju namjenu. Autorski tim podario je svojim studentima, menadžerima u svim organizacijama i na svim razinama menadžmenta te svim zainteresiranim čitateljima izuzetno vrijednu knjigu, za koju se može tvrditi da je najvrjednije djelo te vrste u nas. prof. dr. sc. Marin Buble (iz recenzije) Iz sadržaja... I. Menadžerske vještine II. Menadžerski sustavi, pristupi, tehnike i alati III. Posebna područja menadžmenta IV. Izazovi menadžmenta u 21. stoljeću.

Iz sadržaja:
I. Menadžerske vještine
II. Menadžerski sustavi, pristupi, tehnike i alati
III. Posebna područja menadžmenta
IV.Izazovi menadžmenta u 21. stoljećuPogledajte sve od autora: Bahtijarević-Šiber, F. et al.
Pogledajte sve od nakladnika: Školska knjiga, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Društvene znanosti / ekonomija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.