Tenodi Damir: Strah od sebe

Autor: Tenodi Damir
Šifra: 523-22-25
Izdavač: VBZ, Zagreb
Godina izdanja: 209

Dimenzije: 15,50 x 23,50 cm.
Opseg: 141 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

Praktični vodič za rješavanje stresa i depresije.

O knjizi:

U ovoj odvažnoj knjizi, Damir Tenodi ne ostavlja mjesta izgovorima i tvrdi da svaki pojedinac dobiva upravo ono što – svojim mislima – zaslužuje. S druge strane, onima koji svoj život, svoje nesreće i teške okolnosti, koji svoje date uvjetovanosti smatraju nečim nepromjenjivim, Bogom-danim, svojom sudbinom kojoj se pasivno prepuštaju, podsjeća da im je uz to Bogom-dana i slobodna volja, kao odlučujući faktor u kreiranju života kakvog žele. Čovjek koji, usprkos teškim okolnostima, aktivira vlastitu volju i snagom volje uspije zauzeti ispravan stav i ispravno odabirati, počinje raditi na rafiniranju i reguliranju vlastite svijesti, i time postaje sustvoritelj i kreira vlastitu realnost.

Autor naglašava važnost ovog našeg trenutka, definira sljedećih pet godina kao ključno, odlučujuće razdoblje, i navodi da smo ušli u doba nezapamćene svjetske krize. Ne služi se zastrašivanjem ni alarmantnim činjenicama, naprotiv, tvrdi da – usprkos ljudskoj nepromišljenosti kojom tako uporno uništavamo prirodna bogatstva i trujemo sve oko sebe i u sebi – imamo još malo vremena i postoji način da proaktivnim radom stvorimo preokret i da se, umjesto sve većeg udaljavanja, počnemo vraćati sebi.

Indira Nović, klinički psiholog


Pogledajte sve od autora: Tenodi Damir
Pogledajte sve od nakladnika: VBZ, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.