Kvesić, Pero: Stjecaj okolnosti

Autor: Kvesić, Pero
Šifra: 23-22-61
Izdavač: Meandar, Zagreb
Godina izdanja: 2002

Naša cijena

€ 12,50
€ 25,00

Žao nam je, tražena knjiga više nije dostupna. Razgledajte našu ponudu, a za traženu knjigu posjetite nas ponovno ili zatražite predbilježbu.

Što je lista želja?

Dimenzije: 9,00 x 14,50 cm.
Opseg: 151 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično.

Edicija Sretne ulice.

O knjizi:

Upozorenje! Ovo je varljiva priča! Pisac priča jedno, da bi kazao drugo, a zapravo će reći treće… Drugim riječima, ovo je “ljubić”, ali se kroz njega izlaže životna filozofija, a sve zajedno govori o trenutku u kojemu se priča odvija. No i tu postoji varka: taj trenutak govori o vječnim elementima ljudske prirode. Ne koristi prvo pogledati kako priča završava. Završetak je bez svega što mu prethodi beznačajan, ali nakon svega – svemu prethodnom daje novo značenje.

Drugo upozorenje! Ova knjiga ima snažan terapeutski učinak. Jeste li nedavno preživjeli bolni ljubavni rastanak od kojega se još niste oporavili? Da li se to dogodilo nekoj vašoj prijateljici ili prijatelju? U takvim slučajevima ova je priča više od literature – blagotvorni lijek.


Pogledajte sve od autora: Kvesić, Pero
Pogledajte sve od nakladnika: Meandar, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Književnost / Hrvatska proza i drama / pojedinačni naslovi


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.