Početna Knjige Alternativa / samopomoć Spontano ispunjenje želja

Chopra, Deepak: Spontano ispunjenje želja

Autor: Chopra, Deepak
Šifra: 385-19-1
Izdavač: Dvostruka duga, Čakovec
Godina izdanja: 2005

Dimenzije: 16,00 x 23,50 cm.
Opseg: 200 stranica.
Uvez: meki, plastificiran s preklopom.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Biblioteka Jupiter.

Čuda se događaju svaki dan.

Prijevod: Parust Marlec.

S poleđine knjige:
Obuzme vas silna čežnja - i uskoro se počnu zbivati nepredviđeni događaji koji dovode do ostvarenja onoga za čime ste čeznuli.

Dođete na izvrsnu zamisao koja će riješiti neka vaša životna pitanja i tada se dogodi: vaš je prijatelj i sam došao do iste zamisli u isto vrijeme.

Većina ljudi ne poklanja pozornost podudarnostima. Pogreške koje se najčešće čine jesu nezainteresiranost ili čak odbijanje da se pobliže promotri o čemu se radi. Riječ podudarnost znači "dogoditi se u isto vrijeme", a može se tumačiti kao kratkotrajna pukotina koja nastaje u prostor-vremenu i kroz koju možemo zaviriti u područje gdje se sve događa istovremeno ili sinkronistički. To je područje gdje su prošlost, sadašnjost i budućnost jedno. Ova vam knjiga, korak po korak, objašnjava ne samo kako imati koristi od povremenih zavirivanja na onu stranu već i kako naučiti zamjećivati sve veći broj pukotina dovodeći vas do toga da ste sposobni naći čak i vrata koja vode u stvarnost božanske inteligencije unutar koje ćete svjesno sami sebi dijeliti dobre karte u svim vidovima života uključujući između ostalog područje osobnog iskustva božanskoga, područje uvida u višu svrhu vlastitoga bića, područje ljubavi i veza, područje tjelesnog zdravlja i materijalne sigurnosti.

To nisu samo podudarnosti. To su mostovi do ispunjenja svake vaše želje!


Pogledajte sve od autora: Chopra, Deepak
Pogledajte sve od nakladnika: Dvostruka duga, Čakovec
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno