Sloboda od ovisnosti

Autor: Simon, David
Šifra: 1365-18-18
Izdavač: Dvostruka duga, Čakovec
Godina izdanja: 2009

Puna knjižarska cijena: 90,00 kn

Naša cijena

45,00 kn

Vaša ušteda: 45,00 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 16,00 x 24,00 cm.
Opseg: 190 stranica.
Uvez: meki, plastificirani; s preklopom.
Stanje knjige: odlično.

Metoda Chopra Centra za prevladavanje razornih navika.

O knjizi:

Ako ste ikada poželjeli jednostavno prestati: piti, prejedati se, pušiti, kockati, kupovati…


Povezujući najbolje značajke zapadnjačkih istraživanja i istočnjačkih tradicija, David Simon i Deepak Chopra svima pružaju oruđe za otkrivanje istinskog uzroka ovisnosti i savjetuju sveobuhvatne korake prema trajnom oslobađanju.

Otkrit ćete:

- kako ustanoviti kojoj svrsi služi vaša navika i kako možete popuniti tu prazninu
- kako prepoznati otponce i izbjeći recidiv- kako stres prevladati na način koji, umjesto privremenog zanosa, pruža trajno olakšanje
- kako meditacijom suzbiti stres- kako birati hranu i dodatke prehrani koji će pospješiti detoksikaciju vašega tijela i obuzdati žudnje.

"Živimo na planetu koji nudi mnogo potencijala za ovisnosti. Kao ljudsko biće vrlo vjerojatno ste razvili kakvu naviku koja vas je mamila iako je imala neželjene nuspojave. Ljudi su iznimno sposobni upuštati se u ponašanja koja pružaju trenutno zadovoljstvo, ali odnose emocionalni ili tjelesni danak. Premda relativno malo nas uzima heroin ili puši crack kokain, mnogi se prejedaju, opijaju, pretjerano razmišljaju, puše cigarete, kompulzivno kupuju stvari koje im nisu potrebne, kockanjem gube teško zarađen novac i donose druge odluke koje ne koriste ni tijelu, ni duhu, ni duši.

Štoviše, ovisnost je najrašireniji problem u našemu društvu. Emocionalna i tjelesna bol ovisnika i njihovih obitelji je nesaglediva. Izravni i posredni troškovi ovisnosti širom svijeta premašuju stotine milijardi dolara. Pa ipak, u "ratu s drogama" gubimo jer ne uviđamo da je neprijatelj skriveni vid nas samih, podsvjestan poriv na žrtvovanje dugoročnog mira zbog kratkotrajnog olakšanja. Ova je knjiga naš pokušaj da prijeporu ovisnosti pristupimo na drukčiji način te proširimo vaše mogućnosti za trajan mir."

 Pogledajte sve od autora: Simon, David
Pogledajte sve od nakladnika: Dvostruka duga, Čakovec
Pogledajte sve iz područja: Medicinske znanosti / ovisnost


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno