Početna Knjige Domaćinstvo kuharice / prehrana Škola kuhanja 4: čarolija mesnih okusa

Škola kuhanja 4: čarolija mesnih okusa

Autor: Lupi Vada, Simonetta
Šifra: 1308-18-9
Izdavač: Marjan tisak, Split

Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 161 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Janjetina, puretina, zec, krupna divljač, pernata divljač, govedina, teletina...

Godina izdanja nije navedena.

Preuzeto s korica:
Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

Iz sadržaja:
- Divljač
- Pernata divljač
- Krupna divljač
- Perad i zec
- Ovčetina i janjetina
- Teletina
- Govedina
- Svinjetina
...


Pogledajte sve od autora: Lupi Vada, Simonetta
Pogledajte sve od nakladnika: Marjan tisak, Split
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno