Početna Knjige Humanističke znanosti povijest masonerija Škola kuhanja 10: jela s toplim i hladnim preljevima

Škola kuhanja 10: jela s toplim i hladnim preljevima

Autor: Lupi Vada, Simonetta
Šifra: 1308-18-3
Izdavač: Marjan tisak, Split

Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 126 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Ragui, preljevi, umaci...

Godina izdanja nije navedena.

Preuzeto s korica:
Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

Iz sadržaja:
- Preljev od dagnji
- Preljev od lososa
- Preljev od boba
- Preljev od artičoka
- Preljev na seljački način
- Preljev s hrenovkama
- Ragu od okruglica
- Ragu od svinjskog mesa
- Temeljni umaci i derivati
- Umak na vražji način
- Gusti umak od jabuka
...


Pogledajte sve od autora: Lupi Vada, Simonetta
Pogledajte sve od nakladnika: Marjan tisak, Split
Pogledajte sve iz područja: Humanističke znanosti / povijest / masonerija


Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno