Početna Knjige Domaćinstvo kuharice / prehrana Škola kuhanja 1: jela od mesa

Škola kuhanja 1: jela od mesa

Autor: Lupi Vada, Simonetta
Šifra: 1308-18-12
Izdavač: Marjan tisak, Split

Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 158 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Stanje knjige: odli?no.

Govedina, junetina, teletina, divlja?, perad...

Godina izdanja nije navedena.

Preuzeto s korica:
Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povr?a, tijesta ili neke slastice ne?e vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

Iz sadržaja:
- Kotleti s tartufima
- Ražnji?i na žaru
- Mozak s curryem
- Punjena tele'a prsa
- Nadjeveni but u tijestu
- Prepelice s rižotom
- Zec u umaku
- Divlja patka na lova?ki na?in
...


Pogledajte sve od autora: Lupi Vada, Simonetta
Pogledajte sve od nakladnika: Marjan tisak, Split
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno