Sherwood, Keith: Seks i transcendencija

Autor: Sherwood, Keith
Šifra: 488-18-1
Izdavač: Kvaka, Zagreb
Godina izdanja: 2010

Puna knjižarska cijena: 160,00 kn

Naša cijena

100,00 kn

Vaša ušteda: 60,00 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 16,50 x 21,50 cm.
Opseg: 299 stranica.
Uvez: meki, plastificirani; s preklopom.
Stanje knjige: odlično.

Prijevod: Romana Salamunović.

Knjiga sadrži crno-bijele crteže.

Iz Uvoda:


Čežnja za transcendentalnim seksom snažna je motivacija u našim odnosima. Tko od nas ne želi odnos koji prelazi uobičajena ograničenja? Tko ne želi imati vezu u kojoj je više ispunjen i potpunije povezan sa svojim partnerom? Ova knjiga će vam pokazati kako učinti upravo to.
Sve počinje s tantričkim majstorima, koji su prije vise od tisuću godina uvidjeli da su ljudska seksualnost i energija, u svojoj osnovi, moćne sile koje nas vode ka ekstazi. Te sile također mogu poslužiti kao konstan alat za postizanje transcendentalnih stanja svijesti i novih razina prisnosti s partnerom - drugim nječima, transcendentalnom odnosu.
Što je to onda transcendentatni odnos? Je ti to uobičajeno partnerstvo određeno odličnim seksom ili više od toga? Prije svega, dopustite mi da vas uvjerim kako ćete stvarno iskusiti odličan seks koji ce vam omogućiti da osjetite potpuno jedinstvo s vašim partnerom/ partnericorn i s Univerzatnom svjesnošću. Ali povrh toga, naucit ćete slobodno dijeliti užitak, jubav, intimnost i radost sa svojim partnerom, bez blokada, karme iti bilo čega sto stoji na putu. Možda u ovom trenutku mislite trebate li za postizanje takvin stvari 'savršenog' partnera. Odgovor je odlučno: Ne. Ako volite svog partnera i među vama ima 'kemije', to znači da vas dvoje imate sve sto je potrebno za ostvarenje transcendentalnog odnosa.

 Pogledajte sve od autora: Sherwood, Keith
Pogledajte sve od nakladnika: Kvaka, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Medicinske znanosti / seksualnost


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno