Strohsack, Bogomir: Riblja jela
Autor:
Strohsack, Bogomir
Šifra: 1770-13-3
Izdavač: Jumena, Zagreb
Godina izdanja: 1985
Opseg: 229 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.
Plodovi rijeka, jezera i mora.
S crno-bijelim crtežima i tekstu i fotografijama u boji.
Iz kazala:
- Značenje ribe u ljudskoj prehrani
- Kako kupujemo ribu
- Priprema ribe
- Obarci, temeljci, umaci i maslaci
- Temeljci (fondu) i pjenušavi temeljci (veloute)
- Hladni umaci
- Topli umaci
- Miješani maslaci
- Prilozi i variva uz riblja jela
Pogledajte sve od autora:
Strohsack, Bogomir
Pogledajte sve od nakladnika: Jumena, Zagreb
Pogledajte sve iz područja:
Domaćinstvo / kuharice / prehrana