Strohsack, Bogomir: Riblja jela

Autor: Strohsack, Bogomir
Šifra: 1770-13-3
Izdavač: Jumena, Zagreb
Godina izdanja: 1985

Dimenzije: 15,50 x 22,00 cm.
Opseg: 229 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificirani.

Plodovi rijeka, jezera i mora.

S crno-bijelim crtežima i tekstu i fotografijama u boji.

Iz kazala:
- Značenje ribe u ljudskoj prehrani
- Kako kupujemo ribu
- Priprema ribe
- Obarci, temeljci, umaci i maslaci
- Temeljci (fondu) i pjenušavi temeljci (veloute)
- Hladni umaci
- Topli umaci
- Miješani maslaci
- Prilozi i variva uz riblja jela


Pogledajte sve od autora: Strohsack, Bogomir
Pogledajte sve od nakladnika: Jumena, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.