Početna Knjige Domaćinstvo kuharice / prehrana Ribe i rakovi: od egzotičnih specijaliteta do menija

Kramer, Rene (predgovor): Ribe i rakovi: od egzotičnih specijaliteta do menija

Autor: Kramer, Rene (predgovor)
Šifra: 124-20-26
Izdavač: Otokar Keršovani, Rijeka
Godina izdanja: 1972

Dimenzije: 19,00 x 26,00 cm.
Opseg: 494 stranice.
Uvez: tvrdi, platneni.
Stanje knjige: odlično.

Brojne crno-bijele i fotografije u boji.

Iz sadržaja:
  • Opis riba, rakova, školjki i glavonožaca
  • Izbor i pripremanje riba
  • Konzerviranje riba
  • Prigotavljanje riba
  • Kulinarska tehnika u slikama
  • Garniture
  • Riba i vino
  • Rakovo
  • Školjkaši
  • Riblje juhe
  • Hladna predjela
  • Topla predjela
...




Pogledajte sve od autora: Kramer, Rene (predgovor)
Pogledajte sve od nakladnika: Otokar Keršovani, Rijeka
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno