Put sreće

Autor: Bucay, Jorge
Šifra: 929-19-2
Izdavač: Fraktura, Zaprešic
Godina izdanja: 2016

Puna knjižarska cijena: 119,00 kn

Naša cijena

75,00 kn

Vaša ušteda: 44,00 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 13,00 x 18,50 cm.
Opseg: 235 stranica.
Uvez: tvrdi, kartonski; s plastificiranim zaštitnim ovitkom.
Stanje knjige: kao nova.

Prijevod: Silvana Roglić.

O knjizi:


Nakon što smo se odvažili na Put samoovisnosti, pošli Putem susreta i za sobom ostavili Put suza, pred nama je posljednja staza: Put sreće – knjiga kojom Jorge Bucay završava svoj niz Planovi puta.

Svi mi želimo biti sretni i najveći dio naših napora i snova usmjeren je tome cilju. Ali što je sreća zapravo? Je li stanje ili zbroj trenutaka? Koliko na nju utječe naše srce, a koliko naš razum? Kako je možemo postići, i možemo li je, na kraju krajeva, zadržati?

Vjeran stilu pisanja kojim je osvojio milijune čitatelja diljem svijeta, proslavljeni argentinski psihoterapeut Jorge Bucay u Putu sreće ne nudi univerzalni recept za postizanje sreće, već mudar i dubok poticaj da – svatko za sebe – odgovorimo na izazov i pronađemo put koji do sreće vodi, a izvorište ima u našoj osobnosti i našim uvjerenjima.

“Put prema samoostvarenju težak je i neprekidan, i svatko od nas treba sam odlučiti kako će ga i kojim tempom prohodati”, uči nas Bucay. “A biti sretan nije samo naše pravo nego i naša obveza prema životu.”Pogledajte sve od autora: Bucay, Jorge
Pogledajte sve od nakladnika: Fraktura, Zaprešic
Pogledajte sve iz područja: Alternativa / samopomoć


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno