Početna Knjige Društvene znanosti ekonomija Priručnik za menadžere

Heller, Robert (glavni urednik): Priručnik za menadžere

Autor: Heller, Robert (glavni urednik)
Šifra: 234-20-11
Izdavač: Profil International, Zagreb
Godina izdanja: 2007

Dimenzije: 15,00 x 21,50 cm.
Opseg: 256 stranica.
Uvez: tvrdi, plastifiicrani.
Stanje knjige: odlično; dva lista djelomično otrgnuta (naslovna stranica i sadržaj).

Drugo izdanje.

Sadrži brojne dvobojne table i fotografije u boji.

O knjizi:

Nikada prije od menadžera se nisu očekivala tako opsežna i raznovrsna znanja. Još do nedavno menadžeri su se trebali baviti samo onim za što su se specijalizirali: financijama, marketingom, informacijskom tehnologijom, ljudskim potencijalima, i tako dalje. Teme izvan njihova područja trebali su poznavati drugi. Upravljanje je bilo podijeljeno na zasebne odjeljke - usprkos očiglednoj činjenici da ni jedan element nije mogao djelovati na zadovoljavajući način, a kamoli uspješno, bez suradnje s drugima.

Danas se na ovu odvojenost gleda kao na nešto umjetno, što samo sebi onemogućava uspjeh. Ako svaki proces mora početi od potrebe kupaca i završiti njihovim potpunim zadovoljstvom, svaki menadžer mora shvaćati načela i rad marketinga. Ako je "dodana vrijednost" još jedan imperativ, svaki menadžer mora shvaćati temeljne postavke financijskih mehanizama - stvaranje dobiti ili gubitka - koji tu vrijednost određuju. Ako se vrhunski rezultati postižu vrhunskim pokretanjem vrhunskih ljudi, svaki menadžer mora postati stručnjak za rukovanje i pomaganje "ljudskim potencijalima".




Pogledajte sve od autora: Heller, Robert (glavni urednik)
Pogledajte sve od nakladnika: Profil International, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Društvene znanosti / ekonomija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.