Prirodna trudnoća

Autor: West, Zita
Šifra: 52-19-58
Izdavač: Planetopija, Zagreb
Godina izdanja: 2006

Puna knjižarska cijena: 175,00 kn

Naša cijena

130,00 kn

Vaša ušteda: 45,00 kn

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 16,50 x 23,50 cm.
Opseg: 160 stranica.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Biblioteka Makronova.

Prevela Aleksandra Barlović.

O knjizi:


Nadahnjujući program koji će vas sigurno i prirodno voditi kroz sve stadije trudnoće i porođaja te vašem djetetu omogućiti najbolji početak života. Prava biblija za trudnice i mlade majke. Ako ste ikad razmišljali o prirodnim lijekovima tijekom trudnoće, onda je ovaj priručnik kao stvoren za vas.

Većina roditelja, koji trenutačno očekuju rođenje svojega djeteta, nije spremna taj događaj prepustiti slučaju. Sve više parova planira začeće, trudnoću i porođaj. Najbolje je pripreme započeti četiri mjeseca prije nego želite začeti. A da biste u svemu bili uspješni, Zita West, babica i nutricionistica, nudi pregršt informacija za prirodno začeće, trudnoću i porođaj. Buduću majku vodi od tromjesečja do tromjesečja kroz uzbuđenje i tjeskobu trudnoće te predlaže kako se sigurno i na prirodne načine može poboljšati taj doživljaj.

Povrh svega, najdjelotvorniji komplementarni tretmani, od akupunkture do shiatsua i joge, podrobno su opisani za svaki stadij. Uz opsežne planove prehrane te upute za vježbanje, tu su i mnogobrojni savjeti, od jačanja otpornosti do ublažavanja jutarnje mučnine.Pogledajte sve od autora: West, Zita
Pogledajte sve od nakladnika: Planetopija, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Medicinske znanosti / popularna medicina


Novosti

Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno