Početna Knjige Domaćinstvo kuharice / prehrana Prehrambene tablice ( kemijski sastav namirnica)

Kulier, Ignac: Prehrambene tablice ( kemijski sastav namirnica)

Autor: Kulier, Ignac
Šifra: 112-20-21
Izdavač: Hrvatski farmer, Dubrovnik
Godina izdanja: 1996

Dimenzije: 20,00 x 29,50 cm.
Opseg: 414 stranica.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: odlično.

Hrvatsko-englesko-njemačko-latinski indeks.

Preuzeto s korica:
  • Uskladite jelo i fizičku aktivnost, smanjite tjelesnu težinu.
  • Birajte hranu bogatu povrćem, voćem i žitaricama.
  • Birajte malomasnu hranu siromašnu, kolesterolom i zasičenim mastima.
  • Jedite raznovrsnu hranu svaki dan.
  • Birajte neslane ili slaboslane namirnice.
  • Smanjite slatke namirnice na minimum!
  • S alkoholnim pićima umjereno!


Pogledajte sve od autora: Kulier, Ignac
Pogledajte sve od nakladnika: Hrvatski farmer, Dubrovnik
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno