Hartmann, Thom: Prag : Kriza zapadne kulture

Autor: Hartmann, Thom
Šifra: 280-22-57
Izdavač: Dvostruka duga, Čakovec
Godina izdanja: 2011

Puna knjižarska cijena: € 130,00

Naša cijena

€ 6,63
€ 13,27

Vaša ušteda: € 123,37

Dodaj u košaricu

Što je lista želja?

Dimenzije: 14,00 x 23,50 cm.
Opseg: 315 stranica.
Uvez: meki, plastificirani sa preklopom.
Stanje knjige: kao nova.

Preuzeto:

Prvo desetljeće dvadeset prvog stoljeća završilo je ekonomskim krahom i propašću američkog sna. Knjiga “Prag” Thoma Hartmanna potiče nas da se napokon suočimo s pravom slikom naše civilizacije. Da bismo ostvarili održivu budućnost . ne samo u ekonomskom, nego i u društvenom i ekološkom smislu - potrebna nam je promjena paradigme, odnosno evolucija javnog mnijenja. U svojoj najnovijoj knjizi radijski voditelj i kritičar suvremenih zbivanja Thom Hartmann opisuje tri praga do kojih smo došli, a to su ekonomski, demografski i ekološki prag. On jasnom i upečatljivom prozom pobija mitove i ideologije religijskih fundamentalista, podivljaloga kapitalizma, muške dominacije i militarizma koji uništavaju prirodno i ljudsko bogatstvo našega planeta i nanose patnju milijunima radi koristi nekolicine. Svi osjećamo posljedice tih opasnih doktrina te sada zahtijevamo njihovu promjenu. Hartmann je predvodnik novog vala socijalne i političke osjetljivosti. U čitavom svijetu jača želja za društvenim promjenama, a knjiga “Prag” predstavlja priručnik za novi način razmišljanja koji ne nudi samo osudu pogrešaka, nego i pet osobnih i političkih rješenja koja nas mogu spasiti od opasnosti. Svojom zdravorazumskom logikom i smjelim zamislima ova knjiga nudi nadahnuće i poticaj za kojim tragaju čitatelji koji žele izgraditi održiv i bolji svijet za sve. “Prag” je poziv na buđenje koje je našem društvu toliko potrebno.


Pogledajte sve od autora: Hartmann, Thom
Pogledajte sve od nakladnika: Dvostruka duga, Čakovec
Pogledajte sve iz područja: Humanističke znanosti / sociologija / antropologija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.