Početna Knjige Državna matura / prijemni ispiti Politika i gospodarstvo: priručnik za pripremu ispita na državnoj maturi

Marušić Brezetić, Dunja: Politika i gospodarstvo: priručnik za pripremu ispita na državnoj maturi

Autor: Marušić Brezetić, Dunja
Šifra: 74-20-2
Izdavač: Profil, Zagreb
Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 16,00 x 24,00 cm.
Opseg: 278 stranica.
Uvez: meki, plastificiran.
Stanje knjige: odlično, kao nova.

Priručnik za pripremu ispita na državnoj maturi.

Prvo izdanje.

Gaudeamus priručnici za maturu.

Iz uvoda:

Na početku Priručnika nalazi se Ispitni katalog za državnu maturu iz predmeta politika i gospodarstvo. Katalog, koji propjsuje obrazovne ishode politike i gospodarstva, umnogome je odredio sadržaj Priručnika. U ovoj ćete se cjelini, osim s obrazovnim ishodima, moći upoznati i sa strukturom i tehničkim opisom samog ispita, načinom bodovanja i primjerima različitih tipova zadataka. Ispitni katalog donosi i savjete kako se pripremiti za ispit, a na kraju se navodi i popis obvezne literature na koju se naslanja i ovaj Priručnik.
Cjelovit popis literature korištene u Priručniku pronaći ćete na njegovu kraju - neka vam bude poticaj za samostalna istraživanja!
Sam smo repetitorij sadržajno podijelili na dva dijela: u prvom dijelu donosimo sadržaje iz politike, a u drugome sadržaje iz gospodarstva. Najvažniji pojmovi prikazani su i grafički - ovi vizualno pregledni prikazi dodatno će vam pojasniti sadržaje o kojima se govori, a od velike će vam pomoći biti i ako gradivo želite brzo i sustavno ponoviti.
Usvojeno znanje provjerite rješavajući pitanja i zadatke na kraju svakog poglavlja. Provjerite svoja postignuća - donosimo i rješenja postavljenih zadataka koji su, ne zaboravite, nalik onima koje ćete rješavati na državnoj maturi!


Pogledajte sve od autora: Marušić Brezetić, Dunja
Pogledajte sve od nakladnika: Profil, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Državna matura / prijemni ispiti


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno