Početna Knjige Domaćinstvo kuharice / prehrana Osnove ugostiteljskog kuharstva

Frlić, Ante: Osnove ugostiteljskog kuharstva

Autor: Frlić, Ante
Šifra: 297-19-79
Izdavač: Školska knjiga, Zagreb
Godina izdanja: 1966

Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 335 stranica.
Uvez: tvrdi, platneni.
Stanje knjige: odlično; s patinom vremena.

Udžbenik za ugostiteljske škole i tečajeve.

II izdanje.

Iz sadržaja:

- Vrste ugostiteljskih kuhinja
- Unutrašnji raspored ugostiteljske kuhinje
- Sredstva za rad
- Kuhinjsko osoblje
- Proces rada
- Nauka o kuhanju
- Upute (recepti)
- Konzerviranje živežnih namirnica
- Osnovni pojmovi o prehrani ljudi



Pogledajte sve od autora: Frlić, Ante
Pogledajte sve od nakladnika: Školska knjiga, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Domaćinstvo / kuharice / prehrana


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.