Početna Knjige Flora i fauna agronomija Osnove tehnologije mesa

Osnove tehnologije mesa

Autor: Rahelić, Svetomir
Šifra: 940-19-4
Izdavač: Školska knjiga, Zagreb
Godina izdanja: 1978

Dimenzije: 17,00 x 24,00 cm.
Opseg: 235 stranica.
Uvez: tvrdi, plastificiran.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Mišić - sastav i postmortalne promjene.

Iz sadržaja:

- Mišić - struktura i kemijski sastav
- Voda mišića
- Glikoza
- Mrtvačka ukočenost i razgradnja ATP
- Zrenje
- Promjene SpVV mišića post mortem
- Boja
- Miris i ukus
- Soljenje i salamurenje
- Utjecaj temperatura smrzavanja i termičke obrade


Pogledajte sve od autora: Rahelić, Svetomir
Pogledajte sve od nakladnika: Školska knjiga, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Flora i fauna / agronomija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno