Početna Knjige Flora i fauna agronomija Osnove hranidbe, sastav i spremanje hrane za goveda u obiteljskim gospodarstvima

Feldhofer, Stjepan: Osnove hranidbe, sastav i spremanje hrane za goveda u obiteljskim gospodarstvima

Autor: Feldhofer, Stjepan
Šifra: 1400-16-3
Izdavač: Hrvatsko mljekarsko društvo, Zagreb
Godina izdanja: 1993

Dimenzije: 13,00 x 20,00 cm.
Opseg: 129 stranica.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: vrlo dobro.

Sadrži potpis autora.
Sadrži reklame.

Iz predgovora:
HRVATSKO MLJEKARSKO DRUŠTVO izdaje knjigu OSNOVE HRANIDBE, SASTAV I SPREMANJE HRANE ZA GOVEDA U OBITELJSKIM GOSPODARSTVIMA, kao vrijedan priručnik za obrazovanje stočara, u cilju razvoja govedarske proizvodnje i postizanja gospodarske dobiti u poljodjelskim gospodarstvima koja se bave uzgojem i tovom goveda i proizvodnjom mlijeka.

U knjizi su obrađene osnove fiziologije hranidbe preživača, sustavi hranidbe teladi i junadi u tovu i rasplodu i krava u proizvodnji mlijeka. Velika pažnja je posvećena hranidbenim potrebama preživača, potrebama za energijom, proteinima i mineralno-vitaminskim sastojcima što je temelj zdravom organizmu u visokoj i ekonomičnoj stočarskoj proizvodnji. Stim u vezi obrađeno je korištenje voluminoznih i krepkih hranjiva (koncentrata), dopunskih hranjiva i mineralno-vitaminskih dodataka, uree i spojeva neproteinskog dušika.


Pogledajte sve od autora: Feldhofer, Stjepan
Pogledajte sve od nakladnika: Hrvatsko mljekarsko društvo, Zagreb
Pogledajte sve iz područja: Flora i fauna / agronomija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.