Početna Knjige Flora i fauna agronomija Osnove biološkog voćarstva

Osnove biološkog voćarstva

Autor: Krišković, Pavao
Šifra: 561-19-2
Izdavač: samostalno autorsko izdanje
Godina izdanja: 1972

Dimenzije: 16,50 x 24,00 cm.
Opseg: 190 stranica.
Uvez: meki, plastificirani.
Stanje knjige: dobro.

Samo zdravo voće može biti hrana čovjeku.

Knjiga je bogato opremljena crno-bijelim ilustracijama i fotografijama.

Iz sadržaja:

1. Kratak osvrt na takozvano klasično voćarstvo
- Osnovni zadatak proizvodnje voća
2. Povijest postanka pojedinih vrsta voćaka
- Kako su nastale pojedine vrste voćaka
- Izbor voćaka - selekcija
3. Tlo
- Što je tlo
- Biološka svojstva tla
- Nekoji do sada neobjašnjeni fenomeni
- Ishrana voćaka
- Osnovna tehnika biološkog voćarstva
- Biološko voćarstvo u praksi
- Uzgojni oblici u biološkom voćarstvu
4. Radiestezija u službi voća
5. Bolesti i štetnici voćaka
- Osnovne pretpostavke suzbijanja bolesti i štetnika u biološkom voćarstvu
- Kvantitativni i kvalitativni rezultati u biološkom voćarstvu
...






Pogledajte sve od autora: Krišković, Pavao
Pogledajte sve od nakladnika: samostalno autorsko izdanje
Pogledajte sve iz područja: Flora i fauna / agronomija


Česta pitanja

Pogledaj sva česta pitanja

Posljednje kupljeno